DJI AVATA 2

De DJI Avata 2 Fly More Combo (Three Batteries)

De DJI Avata 2, de opvolger van zijn voorganger de DJI Avata, biedt een verbeterde FPV drone-ervaring met verhoogde beeldkwaliteit, veiligheidsfuncties en batterijduur. Door de Avata 2 te combineren met de nieuwe DJI Goggles 3 en DJI RC Motion 3, wordt het plezier van vliegen nog groter. Met de DJI Goggles 3's Real View PiP (Picture-In-Picture) functie kun je nu je omgeving bekijken zonder de bril af te zetten, waardoor je vliegervaring nog veiliger wordt. Het Micro-OLED high-definition display en de ultra-lage-latentie transmissie brengt je dichterbij je omgeving.

Met de DJI RC Motion 3 kun je moeiteloos luchtacrobatiek uitvoeren, zelfs als beginnende piloot, dankzij de Easy Acro modus die spectaculaire flips, drifts en andere indrukwekkende manoeuvres mogelijk maakt.


Camera

  • Super-Wide 4K shots met een 155° FOV en snelle benadering en terugtrekking van onderwerpen, waardoor adembenemende visuals eenvoudig te creëren zijn.

  • Een geüpgrade 1,3-inch beeldsensor voor een uitgebreid dynamisch bereik en verbeterde prestaties bij weinig licht.

  • 4K/60fps HDR video's die alle details van snelle vluchten vastleggen en de mogelijkheid bieden om scherpte en ruisonderdrukking aan te passen voor nauwkeurigere video's.

  • Geavanceerde stabilisatie-algoritmen zoals RockSteady en HorizonSteady zorgen voor vloeiende opnamen, zelfs bij hoge snelheden en in winderige omstandigheden, en houden het beeld horizontaal, zelfs bij scherpe draaiingen.

  • Een 155° Ultra-Wide-Angle FOV geeft je verschillende gezichtsveldopties voor een verbeterde onderdompeling tijdens snelle vluchten op lage hoogte.

  • 10-bit D-Log M voor het vastleggen van rijke details in hooglichten en schaduwen en verbeterde mogelijkheden voor kleurcorrectie na de opname.


Overige specificaties

Naast deze beeldvormende functies beschikt de Avata 2 over andere handige eigenschappen, zoals een geüpdatet geïntegreerd propellerbeschermingssysteem dat de drone lichter en behendiger maakt voor manoeuvreren in kleine ruimtes. Veiligheidsmaatregelen zoals het automatisch stoppen van de drone bij het loslaten van het gas op de DJI RC Motion 3 controller, en de automatische 'Return to Home' (RTH) functie bij een lagebatterijof signaalverlies, zorgen voor extra gemoedsrust. Verder heeft de Avata 2 46GB intern geheugen, wat ongeveer 90 minuten aan 1080p/60fps video-opnamen kan opslaan, zodat je de beste momenten van elke vlucht kunt vastleggen.

De Avata 2 biedt ook geavanceerde positionering met nieuwe sensoren voor verbeterde stabiliteit en veiligheid tijdens vluchten op lage hoogte en binnen. Met Turtle Mode kan de drone zichzelf automatisch terugflippen naar de opstijgpositie als hij ondersteboven raakt, waardoor je snel weer kunt vliegen.

Met een maximale vluchttijd van 23 minuten en ondersteuning voor PD snelladen, kan de Avata 2 snel weer de lucht in. De nieuwe DJI Avata 2 Two-Way Charging Hub heeft een power accumulation functie, waardoor je overgebleven vermogen van meerdere batterijen kunt overbrengen naar degene met de hoogste lading, waardoor je een 'extra batterij' hebt op cruciale momenten.

De DJI O4 videotransmissie biedt verbeterde stabiliteit voor een diepere onderdompeling en meer veiligheid tijdens elke vlucht. Met een maximale videotransmissieafstand van tot wel 13 km, een lage transmissievertraging van slechts 24 ms, 1080p/100fps HD-beeldkwaliteit en een maximale transmissiebitrate van 60Mbps, is de DJI O4 een krachtige toevoeging aan de Avata 2.

Met de LightCut-app, die rechtstreeks verbinding maakt met DJI Avata 2 via Wi-Fi, kun je slimme luchteffecten toevoegen tijdens de nabewerking op basis van de vluchttrajecten die zijn vastgelegd in je video's. Met de One-Tap Edit functie kun je met één tik gepolijst materiaal produceren zonder de noodzaak om de beelden te downloaden. Dit maakt het eenvoudig om boeiende luchtbeelden te creëren en te delen met anderen.


In de doos

1 x DJI Avata 2
1 x DJI RC Motion 3
1 x DJI RC Motion 3 draagriem
1 x DJI Goggles 3
1 x DJI Goggles 3 schuimvulling
1 x DJI Goggles 3 extra voorhoofdkussen
1 x DJI Goggles 3 -2.0D corrigerende lenzen (paar)
1 x USB-C OTG-kabel
3 x DJI Avata 2 Intelligent Flight Battery
2 x DJI Avata 2 propellers (paar)
8 x DJI Avata 2 propellerschroef
1 x Schroevendraaier
1 x DJI Avata 2 gimbalbeschermer
1 x PD-kabel van type C naar C
1 x DJI Avata 2 tweeweg oplaadhub
1 x DJI Schoudertas