DJI REPAIR

DJI NAVITRONICS Repair service

 

Is je DJI drone gecrasht ,stuk of heeft het een defect? Geen probleem! 


MULTIMEDIA & DRONES NAVITRONICS brengt alles voor u in orde voor een snelle en vakkundige herstelling in het DJI Europe Servicepunt,ook voor toestellen niet bij ons aangekocht. Dit team is gespecialiseerd om een reparatie uit te voeren en is door DJI geautoriseerd reparaties uit te voeren aan je DJI drone of accessoires, waardoor je garantie behouden blijft.


Hoe werkt het ?


Stuur steeds eerst een e-mail naar info@navitronics.be waarin je kort samengevat beschrijft wat er defect is aan de drone en/of videoapparatuur.

 

N.B.Vergeet alstublieft niet het serienummer te noteren ! Zonder je het serienummer is het onmogelijk om u verder te helpen / een repairdossier voor u aan te maken. Voor problemen en defecten aan de hardware (geen pilot errors)gedurende de fabrieksgarantie dient u ook een aankoopfactuur te voorzien.

 

Onze onderzoeks- en reparatieprocedure gaat als volgt:

 

Stap1:U brengt uw toestel zelf naar ons (na afspraak) of u verzend je defect toestel naar :

NAVITRONICS Ambachtstraat 7A 3110 Rotselaar


Stap 2: Wij kijken je toestel na en verzenden de drone.Wij geven u een trackingcode waarmee u de verzending kan volgen.


Stap 3: Het DJI Europe Servicepunt neemt je drone of apparatuur in handen en laat deze uitgebreid onderzoeken


Stap 4: Zodra het DJI-repairteam het probleem of defect heeft gevonden, ontvang je via email een reparatieofferte met bijhorende informatie welke onderdelen vervangen zullen worden.

Wanneer je akkoord gaat met deze offerte, gaan we aan de slag met de reparatie en zorgen ervoor dat je drone weer in uitstekende staat verkeert.

Deze kosten dienen vooraf betaald te worden !


Stap 5: Je herstelde toestel wordt teruggestuurd naar ons ,wij contacteren u voor afhaling of wij verzenden terug naar adres van uw keuze.

Wij garanderen een maximum tijdsduur van 1 a 3 weken voor uw herstelling terug bij ons is.